donderdag 20 november 2008

Waar ligt de afstandsbediening?


Voor zo'n technolgiefreak als ik is er altijd weer datzelfde probleem: waar heb ik mijn afstandsbedieningen nu weer gelegd? Gister realiseerde ik het me weer bij het bekijken van '24'... eerst de afstandsbediening van de televisie zoeken. Televisie opzetten. HDMI ingang kiezen. Geluid van de tv uitzetten. Vervolgens de afstandsbediening van de versterker zoeken en de versterker aanzetten. Dan de afstandsbediening zoeken van de DVD speler. DVD speler aanzetten. En als laatste de Play knop drukken... pfew!

Ik stond vandaag in de Media Markt voor de zoveelste keer nog maar eens te kijken naar de all-in-one afstandsbedieningen waar ik al een aantal keer ben voorbij gelopen de afgelopen jaren. Ik vond ze altijd redelijk duur. Vandaag stond er echter een al wat ouder model van Logitech (de 525) in promotie voor 50 euro. Heb hem meegenomen. Ik laat wel weten of het de flop of de top van het jaar wordt.

Geen opmerkingen: