maandag 15 december 2008

Jaaroverzicht 2008

In navolging van de vele jaaroverzichten die tegenwoordig naar je hoofd worden gegooid, kon ik niet achterblijven. Wat zijn de drie dingen die ik heb aangeschaft dit jaar waar ik het meeste plezier van heb gehad (en bij voorkeur nog steeds heb). En waar zou ik het moeilijk mee hebben om het af te moeten staan?

Op de derde plaats twijfelde ik tussen mijn Windows Mobile GSM en de Telenet HD digicorder, maar ik ga voor de digicorder, voornamelijk omwille van de "neem alle episodes op"-functie. Het is geweldig om niet meer de moeten prullen met uren en data op de videorecorder!

Op de tweede plaats zonder twijfel: de Popcorn Hour. Al heel veel plezier gehad met dit bakje tijdens het kijken naar de HDTV versies van mijn lievelingsseries. Om het even welke bron of compressieformaat, de Popcorn weet altijd een beeld te toveren op het scherm.

En natuurlijk... geen HDTV zonder HDTV zelf... dus mijn Sony KDL-40D3500 komt op de eerste plaats. Shitty beeldkwaliteit in analoge mode, maar een schitterend plaatje in hoge definitie. Daarmee is 2008 duidelijk hét jaar van de hoge definitie geworden.

En voor 2009...? 3D? De eerste goedkope fototoestellen die digitale 3D foto's kunnen maken komen er binnen enkele maanden aan, er is een standaard in de maak voor 3D televisie. Als liefhebber van de derde dimensie staat me dus spannende maanden te wachten.

Geen opmerkingen: