donderdag 25 maart 2010

Migraine!

Ik had afgelopen dinsdag nog eens een migraine aanval. Deze keer op het werk - dat was al tien jaar geleden! Tijdens het staren naar mijn computerscherm viel er een stuk van mijn zicht weg en wist ik direct hoe laat het was. Ik heb bij wijze van experiment de hoofdpijn niet afgewacht en meteen twee Dafalgans van 500mg geslikt. Daarna heb ik naar de EHBO'er van wacht gebeld en gevraagd of ik even in het donker mocht gaan liggen in de ziekenboeg. Een half uurtje later waren de aura weg en kwam de hoofdpijn opzetten, alhoewel het ditkeer meeviel en ik niet misselijk was. Ongeveer anderhalf uur later ben ik al terug naar mijn bureau kunnen gaan, maar wegens de typische na-hoofdpijn die op een migraineaanval volgt, leek het mij toch maar beter naar huis te gaan.

Tot vandaag voel ik de nawerkingen nog, maar ik troost me met de gedachte dat ik tenminste niet misselijk ben geworden - misschien hebben die Dafalgans daar toch een rol in gespeeld. De vorige aanval dateerde van meer dan een jaar geleden, benieuwd wanneer de volgende er aan komt. Een trigger heb ik helaas nog altijd niet gevonden.

1 opmerking:

bxpu78j4a9 zei

Newer machines usually permit gamers to choose from|to select from} a choice of denominations on 원엑스벳 a splash screen or menu. House of Fun does not require payment to access and play, however it additionally permits you to purchase virtual objects with real money inside the game. You can disable in-app purchases in your device's settings. You might require an web connection to play House of Fun and access its social options. You can even discover more information about the performance, compatibility and interoperability of House of Fun within the above description. Playing or success in this recreation does not imply future success at "real money" gambling.