donderdag 28 april 2011

Home sweet home!


Ik ben samen met mijn vrouw aan het kijken hoe we ons huis op een mooie en efficiënte manier kunnen verbouwen. Na wat gesukkel met getekende plannetjes ben ik een zoektocht begonnen naar een softwarepakket waarmee we makkelijk onze ideeën kunnen visualiseren. In het verleden had ik al wat programma's getest, maar uiteindelijk bleek zowat elk huis moeilijker op de computer na te tekenen dan in het echt te bouwen. Per toeval botste ik echter op een pareltje, en het is nog gratis ook: Sweet Home 3D. Eenvoudig, snel, makkelijk, meer moet dat niet zijn. Niet alles is mogelijk (je kunt bijvoorbeeld standaard geen verdiepingen bouwen of een dak plaatsen), maar de software voldoet precies aan onze wensen. Een aanrader!

1 opmerking:

Matthias zei

Per toeval kwam ik op je website terecht omdat ik naar oplossingen zocht voor VOIP-probleem met EDPnet. Als architect kan ik je alleszins aanbevelen om jullie huis met Google Sketchup te tekenen. Als je overweg kan met HTML, zal dat wel niet zo onoverkomelijk zijn misschien. Veel succes.
Mvg,
Matthias